Active ImageNõmme noortemaja loodusmaja õpilaste poolt korraldatav  järjekorras juba üheksas perepäev koerahuvilistele, PONTU SHOW 2008 17.mail Nõmmel Vabaduse pargis. Kell 10-11 registreerimine ringidesse (kohapeal).

Kell 11-14 tegevused,sotsialiseerimisvõimalus kutsikatele, hea treeningpäev täiskasvanud näitusekoertele  iga osaleja on 2 x ringis. Üks väheseid koeraüritusi, kus saavad osaleda ka tõutud loomad, junior handler mitteametlikud võistlused. Jagatakse infot Tallinna Loomade Hoiupaiga, Eesti Loomakaitse Seltsi, koerte koolitajate, jalutusplatside ja ujumispaikade kohta,võimalus teiste koerahuvilistega suhelda.Näituseringis osalemine 25 krooni, kõik muu tasuta.

Osalevad koerad peavad olema nõuetekohaselt vaktsineeritud. Lisateave See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud   ja www.hot.ee/nommeloodusmaja.

Kell 11-14 toimub samas kiipimise-vaktsineerimise aktsioon.

Eesti Väikeloomaarstide Seltsi veterinaar paigaldab mikrokiipe nii koertele kui ka kassidele ning registreerib loomad Tallinna koerte keskregistrisse. Kiibistamise hind linnakodanikule on 250 krooni. Kaasa võtta looma vaktsineerimispass, koerale suukorv, kaela- ja jalutusrihm. Loomaomanik peab suutma koera ise kinni hoida!
Kohapeal saab loomi ka vaktsineerida, osta ussirohtu ja küsida veterinaarilt nõu. Teenindamine toimub elavas järjekorras.

Lisateave Infotelefonilt 1188 ja www.tallinn.ee/lemmikloom
loomaarst Jaak Jõks - tööpäevadel 10.00-12.00 telefonil 58325248; e-post: See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. . E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud

Loodame seal näha kõiki koerasõpru!

Tagasi

Kommenteerida saavad ainult registreerinud kasutajad.